• NAZOVITE NAS: +385 (0)91 603 4444

ČPP

Često Postavljena Pitanja

No results found.
Briga o tetovaži2

Većina tetovaža zacijeliti će u prva dva tjedna. Međutim, koža još uvijek radi na zacjeljivanju i regeneraciji, a vi morate planirati 4-6 tjedana da se vaša koža vrati u prethodno stanje.

Kako se koža regenerira, obično otprilike tjedan dana nakon nanošenja tetovaže, svrbež nastupa. To je 100% normalno. Dobre hidratantne kreme neizmjerno će vam pomoći u ovome, ali NEMOJTE ČEŠKATI PO TETOVAŽI! Ako losion ne pomaže, poljevajte tetovažu nekoliko trenutaka pod hladnom vodom i trebala bi prestati svrbiti.

Narudžba4

Za tetovaže možemo tetovirati maloljetnike starije od 16 godina uz prisutnog roditelja i odgovarajuću identifikaciju (rodni list s oba imena, kao i osobne iskaznice djeteta i roditelja - potrebni su za sve što radimo s maloljetnicima). Za piercing možemo raditi ušne resice samo mlađima od 14 godina, a piercer će se zaustaviti i neće raditi piercing ako dijete kaže ne. Počevši od 14. godine, možemo probušiti sve (osim bradavica i genitalija) uz gore navedeni pristanak.

Uvijek potičemo ljude da rezerviraju termin za tetovaže bilo koje veličine. Prvo, to vam jamči da ćete ući u određeno vrijeme bez potencijalnog čekanja satima. Drugo, našim umjetnicima daje priliku da nacrtaju vašu novu tetovažu tako da je za vas 100% jedinstvena. Za manje tetovaže, ako imamo slobodnog vremena, slobodno pokušajte naići.

Nemojte biti. Ozbiljno, ako zakasnite na svoj sastanak, to će nam poremetiti naš raspored za taj dan.

Samo smo dvoje ljudi imali koji su to napravili i to je užasna ideja. Ako se ne pojavite, zadržat ćemo vaš polog. To znači da će vas vaša tetovaža, ako se kasnije odlučite napraviti, koštati 150% od onoga što je trebala koštati.

Politika4

Osigurajte da se dobro odmorite, dobro hidratizirate i da ste jeli. Osim toga, istuširajte se, napunite telefon ili tablet do kraja i ne dovodite svojih 50 najbližih prijatelja (1-2 su u redu).

Važnije je da vam je ugodno nego da izgledate moderno. Opuštenija odjeća je bolja od čvrste i imajte na umu da želite pokriti neka mjesta koja se mogu vidjeti, ovisno o tome gdje tetovirate.

Prvo, dođi razgovarati s nama. Najbolji veliki komadi uvijek POČNU iz kohezivnog plana, a ne samo komadići koji su labavo povezani. Možemo napraviti rukav ili stražnji dio s postojećim radom, ali UVIJEK će izgledati bolje kad uđete s planom i dopustite istom umjetniku da vam pomogne da taj plan ostvari. U skladu s istim linijama, trebat će višestruka sesija i koštati će vas 1000 ili više dolara da biste se čak i približili izradi rukava. Dakle, planirajte unaprijed i uštedite svoj novac kako biste se mogli nositi s tim velikim dijelovima jer su ulaganja i obveze.

Ne biste se trebali tetovirati kad ste:

 • Pijani
 • Napušeni
 • Trudni
 • Pred kirurškom operacijom
 • Post-kirurška intervencija
 • Kad ne znate što želite
 • Kad si to ne možete priuštiti
 • Kad ste opečeni
 • Kad se niste istuširali
 • Kad su djeca s vama
 • Ako nemate osobnu iskaznicu
 • Pod pritiskom na to
 • Kad smo vam rekli da je vaša ideja loša
Cijena4

Često ćemo imati sate rada na crtanju i pripremi za tetovažu prije nego što sjednete u našu stolicu. Depoziti pomažu da osigurate da stignete do zakazanog sastanka i da nismo napravili sate posla uzalud.

Minimalan iznos u našoj trgovini je 500 kuna. Možda to ne shvaćate, ali mi prolazimo kroz gotovo jednaku količinu vrlo skupih potrepština za tetoviranje veličine kovanice kao i za tetovažu veličine nogometne lopte. Sve se mora sterilizirati, prije i poslije.

Uvijek biste trebali dati napojnicu onima koji pružaju usluge za vas. Bilo da je to vaš brijač / frizer, konobar ili djeca s limunadom koja stoje niz ulicu, ako vam pružaju uslugu, trebali biste im dati napojnicu. To uključuje vašeg umjetnika tetovaža.

VOLIMO poklanjati stvari. Zbog toga se osjećamo dobro. U prvoj godini dali smo 10% bruto prihoda našoj zajednici. Naplaćujemo ono što radimo jer stvaramo jedinstvenu umjetnost koja će trajati cijeli vaš život.

Hoće li boljeti?1

Tetovaža je vjerojatno 3/10. Najbolja bi usporedba bila ogrebotina na opeklinama ili da vas netko crta kemijskom olovkom na opeklini. Nije ugodan osjećaj, ali to je više povremena iritacija nego stalna bol. Zapamtite, tetovaža ima više zajedničkog s abrazijom nego s hipodermijskom iglom koju koriste liječnici.