• NAZOVITE NAS: +385 (0)91 603 4444

Josip – Loco Dice

Tattoo umjetnik

Josip – Loco Dice – Bavi se tetoviranjem više od 5 godina. Prva tetovaža mu je bila mali natpis na samome sebi u kojem je pisalo “Hasta La Victoria Siempre”. Tetoviranjem se bavi najviše zbog iz razloga što se tako može najbolje izraziti i nema mu lijepšeg osjećaja od osjećaja kada vidi zadovoljne klijente sretnima, kaže da mu je to jednostavno neprocjenjiv osjećaj.

U Lowrider Tattoo Studiju je od samog osnutka studija koji je bio 2015. godine. Omiljena boja za tetoviranje mu je klasična crna boja uz koju voli pridodati malo svijetliju boju, jednu od osnovnih boja. Uživa stvarati slušajući glazbu od koje najviše sluša Rap i Hip-Hop, Rock i sve ostalo što “uđe u uho”.

“Nudim cjelokupnu uslugu tattoo doživljaja od kreiranja motiva, razgovora i savjetovanja sa klijetom pa sve do same izvedbemotiva na koži u kojoj dajem 100% od sebe da klijenti budu zadovoljni a tako i ja da budem zadovoljan učinjenim”.

Josip je mišljenja da tetovaže u budućnosti mogu biti samo bolje, jasnije i čišće jer stalno dolaze bolje boje, mašinice, igle i ostala potrebna oprema.

ZAKAŽITE TERMIN SA SAJFOM ODMAH

Josipovi Skilovi